Странице

Program za postavljanje slika na Instagram preko računara

Neki imaju potrebu da fotografiju postave na Instagram preko računara, ali to nije moguće preko njihovog sajta već prvo morate sliku prebaciti u telefon pa preko njihove aplikacije postaviti na Instagram. Zato vam ovde preporučujem program koji će vam pomoći da postavite sliku na Instagram preko kompjutera.

Detaljno uputstvo o tome kako da postavite sliku na Instagram preko računara kao i linkovi za preuzimanje ovog programa nalaze se u sledećem video klipu, odnosno u opisu tog klipa:

Open Office kao besplatna alternativa Microsoft Office-a

Open Office je jedan od najpopularnijih besplatnih kancelarijskih softver paketa sa programima za obradu teksta, tabela, prezentacija, šema i crteža kao i baze podataka. 
Open Office - je jedan od najpopularnijih besplatnih kancelarijskih softver paketa sa programima za obradu teksta, tabela, prezentacija, šema i crteža kao i baze podataka.
Vaše dokumente možete čuvati u međunarodno standardizovanom otvorenom dokument-formatu (ISO 26300), a možete otvarati i snimati datoteke u formatima iz Microsoft Office i drugih paketa. 

Online prebacivanje teksta iz latinice u ćirilicu i obrnuto

Pogledajte jednostavan alat koji će vam pomoći da prebacite tekst iz ćirilice u latinicu odnosno, iz latinice u ćirilicu.

Dovoljno je da u predviđenom polju iskopirate ili napišete tekst i da kliknete na dugme "Iz ćirilice u latinicu" odnosno "Iz latinice u ćirilicu" kako bi prebacili tekst u ćirilicu odnosno latinicu.

Sačuvajte ovu stranicu kako biste u svakom trenutku mogli da prebacite tekst u željeno pismo.

Online konvertor teksta iz latinice u ćirilicu i iz ćirilice u latinicu, omogućava da jednostavno tekst koji je napisan latiničnim pismom pretvorite u ćirilično i obrnuto.

Program za gledanje filmova preko interneta

Predstavljam vam besplatan program uz pomoć kojeg možete besplatno gledati filmove preko interneta.